Kuharska delavnica Sodobna priprava dietnih obrokov

Kuharska delavnica Sodobna priprava dietnih obrokov

19. 12. 2017 15:30-19:30
Osnovna šola Janka Modra, Videm 17, Dol pri Ljubljani

Opis dogodka

Vabimo vas na seminar oz. delavnico Sodobna priprava dietnih obrokov, ki bo naslednjič izveden v torek, 19. decembra 2017, v Osnovni šoli Janka ModraVidem 17, 1262 Dol pri Ljubljani.

V primeru večjega interesa bomo seminar še ponavljali.

Seminar je namenjen organizatorjem prehrane ter kuharskemu osebju v javnih zavodih.

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Kuharje in kuhinjsko osebje vabimo na kuharsko delavnico Sodobna priprava dietnih obrokov , ki bo v torek, 19. decembra 2017, v Osnovni šoli Janka Modra, Dol pri Ljubljani.

Delavnica se bo vsakič pričela ob 15.30 in bo trajala 5 šolskih ur.

Število udeležencev je omejeno na 14 oseb. V primeru večjega povpraševanja, bomo organizirali dodatne delavnice v drugih terminih.

Vse pripomočke in sestavine bodo udeleženci dobili na delavnici, kjer se bodo praktično seznanili z načini priprave in usmeritvami sodobne dietne kuhinje.

Delavnico bo vodila Andreja Širca Čampa, univerzitetno diplomirana inženirka živilske tehnologije, predavateljica, avtorica in zunanja sodelavka na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani, na Fakulteti za vede o zdravju v Izoli, priznana strokovnjakinja s področje dietetike in strokovna sodelavka pediatrične klinike v Ljubljani.

Prijava

Na seminar se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš e-naslov. Nanj boste namreč prejeli potrdilo o prijavi in druge informacije, ki so povezane s seminarjem.

Naročilnice ne rabimo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Za ostale bomo, v primeru zadostnega števila prijav organizirani dodatne izvedbe v drugih terminih. Prijava je možna do četrtka, 14. decembra 2017, do 14. ure.

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje 3 dni pred seminarjem. V takem primeru prijavnine ne bomo računali. Če bomo pisno odjavo prejeli po tem roku, a pred dnem začetka seminarja, vam bomo zaračunali 60 % prijavnine. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

Plačilo

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 80 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 110 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno so vključeni prigrizki in pijača med odmorom.

Za drugega in vsakega naslednjega udeleženca iz istega zavoda plačate 10% nižjo prijavnino.

Ostale informacije

Brezplačno parkiranje je zagotovljeno na parkirišču pri osnovni šoli.


Seminar organizira Ravnateljski servis.

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa


Doris Kužel, Franc Rant, Janja Zupančič

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.