Seminar Delovna razmerja

Seminar Delovna razmerja

08. 07. 2020 08:30-13:00
Osnovna šola Janka Modra Dol pri Ljubljani, Videm 17, Dol pri Ljubljani

Opis dogodka

Prijazve na seminar so zaprte, ker se je prijavilo dovoljeno število udeležencev. (3. 7. 2020)

 

Ravnateljice, ravnatelje, pomočnice in pomočnike ravnateljev, tajnike osnovnih, srednjih in glasbenih šol ter vrtcev vabimo na seminar Delovna razmerja, ki bo potekal 8. julija 2020 na Osnovni šoli Janka Modra Dol pri Ljubljani.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Ravnateljice, ravnatelje, pomočnice in pomočnike ravnateljev, tajnike osnovnih, srednjih in glasbenih šol ter vrtcev vabimo na seminar Delovna razmerja, ki bo potekal 8. julija 2020 na Osnovni šoli Janka Modra Dol pri Ljubljani.

 

Seminar bo izvedla dr. Marija Hladin

Dr. Marija Hladin je odvetnica, kateri je z odločbo Odvetniške zbornice Slovenije priznan status »odvetnice specialistke za področje delovnega prava in prava socialne varnosti«. Kot asistentka pri predmetu Delovno pravo in Socialna varnost sodeluje z Evropsko pravno fakulteto v Novi Gorici, poleg tega pa na področju Trga dela sodeluje tudi s Fakulteto za pravo in management v Ljubljani. Ima dolgoletne izkušnje tako s svetovanjem strankam, vodenjem postopkov pri delodajalcu kot tudi zastopanjem pred sodišči.

Program srečanja

 

Sreda, 8. 7. 2020

8.30 – 9.00

Registracija udeležencev

Ravnateljski servis

 

9.00 – 10.30

 • DELO NA DOMU

Odredba delodajalca / dogovor

Delovno razmerje / varnost pri delu:

  • Akt o sistemizaciji delovnih mest
  • Ocena tveganja
  • Pogodba o zaposlitvi (obvezni elementi)
  • Nadomestilo za uporabo lastnih sredstev
  • Pravilnik o delu na domu
  • Evidenca delovnega časa

 

10.30 – 11.00

Odmor s pogostitvijo

 

11.00 – 12.30

 • ČAKANJE NA DELO DOMA
  • Razlogi čakanja na delo doma
  • Odredba

 

 • SOLIDARNOSTNA POMOČ
  • Vrste
  • Sklep o zavrnitvi zahteve / zahtevi se ugodi

12.30-13.00

 

 • OBRAVNAVA VPRAŠANJ UDELEŽENCEV*

 

*Udeleženci lahko do 6. 7. 2020 do 9.00 na e-naslov info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com posredujete vprašanja za predavateljico. Odgovore bo predavateljica podala na dogodku.

 

Prijava

Na seminar se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš e-naslov. Nanj boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem.

 

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do ponedeljka, 6. julija 2020, do 9. ure.

 

Udeležence obveščamo, da je število prijav omejeno z namenom, da bomo zagotovili dovolj prostora in na ta način prispevali k preprečevanju širjenja obolenj.

 

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje 3 dni pred seminarjem. V takem primeru prijavnine ne bomo računali. Če bomo pisno odjavo prejeli po tem roku, a pred dnem začetka seminarja, vam bomo zaračunali 60 % prijavnine. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

 

Plačilo

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 60 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 100 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno je vključena pogostitev med odmorom ter gradivo, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.

Za drugega in vsakega naslednjega udeleženca iz istega zavoda plačate 20% nižjo prijavnino.

 

Seminar organizira Ravnateljski servis.

 

 

Vljudno vabljeni!

 

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, Franc Rant

 

 

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.