Usposabljanje hišnikov šol in vrtcev

Usposabljanje hišnikov šol in vrtcev

29. 10. 2018 09:00-14:00
Hotel Azul, Šuceva 26, Kranj

Opis dogodka

Hišnike, ravnatelje in pomočnike osnovnih, srednjih in glasbenih šol ter vrtcev vabimo na seminar
Delo hišnika v šolah in vrtcih, ki bo v ponedeljek, 29. oktobra 2018 v Hotelu Azul, Šuceva ulica 26, Kranj.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Hišnike, ravnatelje in pomočnike osnovnih, srednjih in glasbenih šol ter vrtcev vabimo na seminar Delo hišnika v šolah in vrtcih, ki bo v ponedeljek, 29. oktobra 2018 v Hotelu Azul, Šuceva ulica 26 v Kranju.


Spekter del hišnika v šolah in vrtcih je zelo širok. Poleg tega morajo skrbeti tudi za svojo varnost in varnost ostalih na šoli. Navodila, postopke, opravila, ki naj bi jih hišnik opravil dnevno, tedensko, mesečno in na kaj morajo biti pri tem posebno pozorni nam bo podrobno prestavil Drago Borštnar, ing. var., sodni izvedenec za varstvo pri delu v šolstvu.


 Program seminarja

8.30 - 9.00 registracija, Ravnateljski servis, d.o.o.

9.00 - 10.00 Varno delo na strojih in napravah

10.00 - 11.00 Varnost igrišč in igral

11.00 - 11.30 odmor s pogostitvijo

11.30 - 12.30 Skrb za varno bivanje v prostorih šole

12.30 - 13.00 Koledar rednih in občasnih opravil in servisov

13.00 - 14.00 Odgovori na vprašanja udeležencev


Prijava

Na srečanje se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/seminarji. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš e-naslov. Nanj boste namreč prejeli potrdilo o prijavi in druge informacije, ki so povezane s seminarjem. Podatki, ki jih boste vnesli, bodo izpisani na potrdilu o udeležbi.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do 23. oktobra 2018, do 14. ure.

Naročilnic ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Odjava
Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje 2delovna dneva pred srečanjem. V tem primeru prijavnine ne bomo računali. Če bomo pisno odjavo prejeli po tem roku, a pred začetkom seminarja, vam bomo zaračunali 60 % prijavnine. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

Plačilo
Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 30 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 50 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno so vključeni prigrizki in pijača med odmorom. Ob prijavi dveh ali več udeležencev iz istega zavoda, se za drugega in vsakega naslednjega upošteva 10 % popust.

Ostale informacije
Seminar organizira Ravnateljski servis, d.o.o. za Združenje ravnateljic in ravnateljev osnovnega in glasbenega šolstva Slovenije.

Vljudno vabljeni.

Vodstvo ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, France Rant