Varstvo osebnih podatkov po 25. maju - kaj bomo morali urediti?

Varstvo osebnih podatkov po 25. maju - kaj bomo morali urediti?

25. 04. 2018 09:00-11:00
Kolosej Ljubljana, Šmartinska 152, Ljubljana

Opis dogodka

Ravnatelje in ravnateljice ter vse ostale, ki so v zavodih zadolženi za varstvo osebnih podatkov, vabimo na seminar "Varstvo osebnih podatkov po 25. maju 2018", ki bo v sredo, 25. 4. 2018, ob 9.00 v KOLOSEJU Ljubljana, Šmartinska cesta 152, Ljubljana.

PRIJAVE SO PONOVNO ODPRTE.

LOKACIJA JE SPREMENJENA.

Program

Prijava na dogodek

Prijava na dogodek za ravnateljice/ravnatelje, pogodbenike Ravnateljskega servisa

Ste pozabili geslo?

Prijava na dogodek za ravnateljice/ravnatelje, ki niso pogodbeniki Ravnateljskega servisa in za druge prijavitelje/REGISTRATION

Za vrtce in srednje šole, ki niso pogodbeniki ravnateljskega servisa, nam podatke za prijavo: ime, priimek, e-naslov odgovorne osebe v vašem javnem zavodu, e-naslov, telefonska številka, naziv javnega zavoda, naslov javnega zavoda, pošta, poštna številka, pošljite na e-naslov info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com

Podroben opis dogodka

Ravnatelje in ravnateljice ter vse ostale, ki so v zavodih zadolženi za varstvo osebnih podatkov, vabimo na seminar

"Varstvo osebnih podatkov po 25. maju 2018",

ki bo v sredo, 25. 4. 2018, od 9.00 do 10.30 oziroma do 11.00 v primeru vprašanj in diskusije, Koloseju Ljubljana, Šmartinska cesta 152, LJubljana.

Mag. Matjaž Drev, državni nadzornik za varstvo osebnih podatkov, bo predstavil kaj prinaša GDPR, ZVOP-2 (če bo do takrat sprejet) oziroma predlog ZVOP-2 ter izpostavil kaj moramo šole do 25. maja urediti na področju varstva osebnih podatkov.

Prijava

Na seminar se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš e-naslov. Nanj boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem.

 

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do ponedeljka, 23. 4. 2018, do 14. ure.

 

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje 3 dni pred seminarjem. V takem primeru prijavnine ne bomo računali. Če bomo pisno odjavo prejeli po tem roku, a pred dnem začetka seminarja, vam bomo zaračunali 60 % prijavnine. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

 

Plačilo

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 10 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa, 20 EUR za nepogodbenike ravnatelje oz. zaposlen v šolah in vrtcih ter 40 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno.

Za drugega in vsakega naslednjega udeleženca iz istega zavoda plačate 20% nižjo prijavnino.

 


Seminar organizira Ravnateljski servis.

 

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, Franc Rant

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.