;

Strokovna ekskurzija ISE Barcelona 2024

Strokovna ekskurzija ISE Barcelona 2024

31. 01. 2024 10:00 03. 02. 2024 10:30
Barcelona, ,

Opis dogodka

Ravnateljski servis in Združenje ravnateljic, ravnateljev in pomočnikov, pomočnic ravnateljev Slovenije organizirata v sodelovanju s Turistično agencijo Orel

strokovno ekskurzijo

ISE Barcelona 2024

od 31. 1. do 3. 2. 2024

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Ravnateljice, ravnatelje, pomočnice, pomočnike, ROID in ostale strokovne delavke in delavce šol in vrtcev vabimo na strokovno ekskurzijo ISE Barcelona 2024.
Število je omejeno na 20 udeležencev, zato pohitite s prijavo. V kolikor bo prijavljenih več kot 20 udeležencev, bo dodatna omejitev pri izboru udeležencev ena oseba s posameznega zavoda.

Konferenca Integrated Systems Europe (ISE) je letni dogodek, ki se osredotoča na predstavljanje najnovejših dosežkov in inovacij na področju avdio-vizualnih tehnologij, digitalnih označevalnih sistemov, pametnih rešitev za zgradbe ter profesionalnih AV sistemov in elektronske integracije. Konferenca je platforma, kjer se lahko strokovnjaki iz industrije, proizvajalci, integratorji, svetovalci in tehnološki navdušenci srečajo, izmenjajo ideje ter raziščejo najnovejše razvojne smernice v sektorju AV in integriranih sistemov. Več o konferenci lahko preberete na spletni strani https://www.iseurope.org/ise-2024-conference-programme

Program strokovne ekskurzije:
1. dan: 31. 1. 2024: Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana. Opoldanski polet v Barcelono. Po pristanku bo organiziran prevoz do hotela. Nastanitev in nočitev.
2. in 3. dan: 1., 2. 2. 2024: Obisk sejma ISE Barcelona.
Dneva namenjena izobraževanju, obisku sejma ter spoznavanju Barcelone in njegove zgodovine.
4. dan: 3. 2. 2024: Organiziran prevoz v zgodnjih jutranjih urah do letališča v Barceloni. Let do Ljubljane.
Za oglede bomo v prostem času po najboljših močeh poskrbeli sami. Poskušali bomo zagotoviti tudi obisk ene od šol.

Stroški:
Cena je 699 EUR na osebo za bivanje v dvoposteljni sobi. Za pogodbenike bo 300 EUR na šolo pogodbenico prispeval Ravnateljski servis.
Cena vključuje povratno letalsko karto z vsemi taksami in s prtljago do 23 kg, prevoz z letališča do hotela in nazaj, 3 nočitve z zajtrkom v dvoposteljnih sobah, organizacijo in DDV.

Vsi prijavljeni morate takoj po prijavi poslati naročilnico Turistični agenciji Orel na elektronski naslov info@orel-travel.si. V naročilnici nujno navedite morebitna doplačila. Ime udeleženca lahko spremenite do 10 dni pred odhodom.
Možna doplačila:
- za enoposteljno sobo v višini 248 EUR za 3 nočitve,
- zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini v višini 7 EUR
- zavarovanje rizika odpovedi v primeru bolezni v višini 39 EUR (Zavarovanje odpovedi potovanja in prekinitve potovanja; zavarovan je izostanek ali prekinitev potovanja. Zavarovani vzroki so: nepričakovane hude bolezni tudi v času pandemij in epidemij, hude telesne poškodbe zaradi nesreče, smrt, nepričakovani hudi zapleti v nosečnosti, večja materialna škoda v enem od vaših stanovanj zaradi elementarnega dogodka, požara, počene vodovodne cevi ali kaznivega dejanja.) ali
- celostno zavarovanje v višini 55 EUR, ki vključuje zavarovanje odpovedi potovanja in prekinitve potovanja, zavarovanje prtljage, iskanje in reševanje, potovalno zdravstveno zavarovanje, zavarovanje osebne odgovornosti na potovanju.
Vsa doplačila za zavarovanja so skupinska ob zavarovanju vsaj 10 potnikov na polici

 

Prijave:
Prijave so možne do petka, 17. 11. 2023, do 14. ure.
V prijavi navedite vaše ime in priimek natančno tako, kot sta navedena v vašem dokumentu s katerim boste potovali.
Število prijav je omejeno na 20.

Združenje ravnateljev in pomočnikov ravnateljev & Ravnateljski servis, d.o.o. & Turistična agencija Orel

Pridružujemo si pravico do spremembe programa.