;

Delo hišnika v šoli in vrtcu

Delo hišnika v šoli in vrtcu

25. 10. 2021 08:30-14:00
Radisson Blu Plaza Hotel, Bratislavska cesta 8, Ljubljana

Opis dogodka

Vabimo vas na seminar Delo hišnika v šoli in vrtcu, ki bo potekal 25. oktobra 2021 v predavalnici Radisson Blu Plaza Hotela, na Bratislavski cesti 8 v Ljubljani.

Program

Prijava na dogodek

Prijava na dogodek za ravnateljice/ravnatelje, pogodbenike Ravnateljskega servisa

Ste pozabili geslo?

Prijava na dogodek za ravnateljice/ravnatelje, ki niso pogodbeniki Ravnateljskega servisa in za druge prijavitelje / REGISTRATION

Za vrtce in srednje šole, ki niso pogodbeniki ravnateljskega servisa, nam podatke za prijavo: ime, priimek, e-naslov odgovorne osebe v vašem javnem zavodu, e-naslov, telefonska številka, naziv javnega zavoda, naslov javnega zavoda, pošta, poštna številka, pošljite na e-naslov info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com

Podroben opis dogodka

Vabilo na seminar

Delo hišnika v šoli in vrtcu

 

Vabimo vas na strokovno usposabljanje Delo hišnika v šoli in vrtcu, ki bo potekalo v ponedeljek, 25. oktobra 2021, v Ljubljani, v predavalnici hotela Radisson Blu Plaza hotel, Bratislavska cest 8, Ljubljana.

Seminar je namenjen hišnikom in vzdrževalcem v šolah in vrtcih. 

Program seminarja

Ponedeljek, 25. oktobra 2021

8.30 – 9.00

Registracija udeležencev

Ravnateljski servis, d.o.o.

9.00 – 9.45

Naloge hišnika

Skrb za urejenost stavb in otroških igrišč s poudarkom na varnosti

Organizacija dela: hišnik poskrbi za optimalno upravljanje stavb

Hišniki kot del celotnega tima v šolah in vrtcih

9.45 – 10.45

Higiena v času korona virusa

Osebna higiena

Higiena okolja in procesov

Vrednotenje delovnih mest glede varstva pri delu

Med zahtevami NIJZ ter realnimi možnostmi

Upoštevanje posebnih zahtev za vstop v vse prostore

Razkuževanje objektov (kako, kdaj, s čim)

10.45 . 11.15

Odmor za malico

11.15 – 12.15

Skrb in odgovornost za  hišno vodovodno omrežje  v skladu s »pravilnikom o pitni vodi«

Načrt obvladovanja legionel v vodovodnem omrežju in obveznosti šol in vrtcev

Odpadki

12.15 – 13.00

Komunikacija na različnih relacijah

S sodelavci, z nadrejenimi, z otroki (učenci, dijaki), z zunanjimi sodelavci

13.00 – 14.00

Razprava, vprašanja


Predavala bo ga. Tatjana Kruder, univerzitetna diplomirana inženirka živilske tehnologije, sodna izvedenka in cenilka za živila, z dolgoletnimi izkušnjami iz prakse in izobraževanja.

Prijava

Na seminar se prijavite prek spletnega obrazca na naslovu https://www.ravnateljski-servis.com/seminarji. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vse podatke (ime in priimek, elektronski naslov, naziv šole, …). Na e-naslov boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem, in brez katerih se seminarja ne boste mogli udeležiti. Pravilni podatki so pomembni tudi zaradi izpisa potrdila o udeležbi.

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Število udeležencev je omejeno na 60. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do petka, 22. oktobra 2021, do 10. ure.

Za vse udeležence usposabljanja je obvezno izpolnjevanje enega od pogojev PCT.

Plačilo

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 50 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 90 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno je vključeno gradivo, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje 2 dni pred seminarjem. Če gradiva do takrat še ne bomo poslali, prijavnine ne bomo računali. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

Morebitna vprašanja v zvezi s témo seminarja lahko pošljete do petka, 22. oktobra 2021, na naslov: albert.pavli@guest.arnes.si. Vaša predhodno poslana vprašanja bodo posredovana predavateljici. Vprašanja boste seveda lahko postavili tudi med seminarjem. 

Za odgovore na morebitna vprašanja s tega področja po končanem seminarju, vas prosimo, da se obrnete neposredno na Ravnateljski servis: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com

Seminar organizira Ravnateljski servis. Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi seminarja, v primeru premajhnega števila udeležencev.

 

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, Franc Rant