;

Dobra higienska praksa in sistem HACCP za odgovorne osebe

Dobra higienska praksa in sistem HACCP za odgovorne osebe

21. 04. 2021 15:00-16:30
Zoom , ,

Opis dogodka

Vabimo vas, da se udeležite spletnega seminarja Dobra higienska praksa in sistem HACCP za odgovorne osebe, ki bo potekal v sredo, 21. aprila 2021, od 15.00 do 16.30.

 

Seminar je namenjen ravnateljem, vodjem in organizatorjem šolske prehrane, kuharjem in drugim, ki želite pridobiti ali posodobiti znanja s tega področja.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Udeleženci seminarja boste pridobili znanja in kompetence s področja HACCP-a, seznanili se boste z novostmi na področju zakonodaje, pomenom zagotavljanja varnosti živil v šolah in vrtcih ter spoznali dobro prakso na tem področju. Na seminarju bomo skušali odgovoriti na najpogostejša vprašanja in dileme, ki se ob tem pojavljajo.

Seminar bo izvedel doc. dr. Andrej Ovca, dipl. san. inž., z Oddelka za sanitarno inženirstvo na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani.

 

Vsebinski sklopi:

  • Vloga in pomen dobre higienske prakse za učinkovitost sistema HACCP v praksi
  • Vloga odgovorne osebe za varnost živil
  • Zadnje posodobitve splošnih načel higiene živil
  • SARS-CoV-2 v živilski dejavnosti
  • Ponaredki živil
  • Zaposleni kot dejavnik tveganja
  • Kultura zagotavljanja varnosti živil
  • Spodbujanje higienskega vedenja
  • Zakonodajne novosti
  • Odgovori na vprašanja udeležencev

 

 

Prijava

Na seminar se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš elektronski naslov. Nanj boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem in brez katerih se seminarja ne boste mogli udeležiti.

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do torka, 20. aprila 2021, do 10. ure.

Udeleženci seminarja boste najkasneje dan pred začetkom seminarja po elektronski pošti prejeli gradivo in povezavo do videokonference.

V soglasju z izvajalcem bomo predavanje posneli. Tako si boste lahko predavanje ogledali tudi kasneje.

Plačilo

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 30 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 50 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno je vključeno gradivo, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje 2 dni pred seminarjem. Če gradiva do takrat še ne bomo poslali, prijavnine ne bomo računali. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

Morebitna vprašanja v zvezi s témo seminarja lahko pošljete do torka, 20. aprila 2021, na naslov: albert.pavli@guest.arnes.si. Vaša predhodno poslana vprašanja bodo posredovana predavatelju. Vprašanja boste seveda lahko postavili predavatelju tudi med seminarjem.

Za odgovore na morebitna vprašanja s tega področja po končanem seminarju, vas prosimo, da se obrnete neposredno na Ravnateljski servis: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com

 

Seminar organizira Ravnateljski servis.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi seminarja, v primeru premajhnega števila udeležencev.

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, Franc Rant