;

Financiranje šole v naravi

Financiranje šole v naravi

14. 05. 2021 09:00-11:00
Zoom, ,

Opis dogodka

Vabimo vas, da se udeležite spletnega seminarja na temo Financiranje šole v naravi, ki bo potekal v petek, 14. maja 2021, od 9.00 do 11.00.

 

Seminar je namenjen ravnateljem, pomočnikom ravnatelja in računovodjem, in drugim osebam, ki sodelujejo pri organizaciji šole v naravi.

 

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Vabimo vas, da se udeležite spletnega seminarja na temo Financiranje šole v naravi, ki bo potekal v petek, 14. maja 2021, od 9.00 do 11.00.

 

Seminar je namenjen ravnateljem, pomočnikom ravnatelja in računovodjem, in drugim osebam, ki sodelujejo pri organizaciji šole v naravi.

 

Udeleženci seminarja se boste podrobneje seznanili s praktičnimi vidiki organizacije in financiranjem šole v naravi. Na seminarju bomo skušali odgovoriti na najpogostejša vprašanja in dileme, ki se ob tem pojavljajo.

 

Seminar bo vodila gospa Špela Kramberger, vodja Službe notranje revizije na Mestni občini Maribor. Je preizkušena notranja revizorka in državna notranja revizorka, ukvarja pa se z revizijami poslovanja javnih zavodov, predvsem na področju vzgoje in izobraževanja.

Vsebinski sklopi:

  • šolski sklad (pravne podlage, pridobivanje sredstev  šolskega sklada, kriteriji in merila za razdelitev in dodelitev finančnih sredstev sklada v povezavi s sofinanciranjem šole v naravi, davčni vidik izplačil),
  • izhodišča za organizacijo šole v naravi,
  • financiranje šole v naravi, elementi za določitev cene šole v naravi,
  • stroški učenca in stroški strokovnih delavcev,
  • prispevek staršev,
  • sofinanciranje in subvencioniranje,
  • obvezna, predhodna seznanitev staršev,
  • plačilo strokovnim sodelavcem (neenakomerno razporejen delovni čas),
  • primer izračuna šole v naravi z ugotovitvami inšpektorata,
  • odgovori na vprašanja udeležencev.

 

Prijava

Na seminar se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš elektronski naslov. Nanj boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem in brez katerih se seminarja ne boste mogli udeležiti.

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do četrtka, 13. maja 2021, do 10. ure.

Udeleženci seminarja boste najkasneje dan pred začetkom seminarja po elektronski pošti prejeli gradivo in povezavo do videokonference.

V soglasju z izvajalcem bomo predavanje posneli. Tako si boste lahko predavanje ogledali tudi kasneje.

Plačilo

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 30 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 50 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno je vključeno gradivo, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje 2 dni pred seminarjem. Če gradiva do takrat še ne bomo poslali, prijavnine ne bomo računali. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

Morebitna vprašanja v zvezi s témo seminarja lahko pošljete do četrtka, 13. maja 2021, na naslov: albert.pavli@guest.arnes.si. Vaša predhodno poslana vprašanja bodo posredovana predavateljici. Vprašanja boste lahko postavili tudi med seminarjem.

Za odgovore na morebitna vprašanja s tega področja po končanem seminarju, vas prosimo, da se obrnete neposredno na Ravnateljski servis: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com

 

Seminar organizira Ravnateljski servis.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi seminarja, v primeru premajhnega števila udeležencev.

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, Franc Rant