;

Imenovanje ravnatelja

Imenovanje ravnatelja

15. 11. 2021 15:00-17:00
Zoom , ,

Opis dogodka

Ravnateljice, ravnatelje, pomočnice in pomočnike ravnateljev, tajnike, tajnice, predsednike, predsednice svetov zavodov osnovnih, srednjih in glasbenih šol ter vrtcev vabimo na seminar

Imenovanje ravnatelja,

ki bo potekal 15. novembra 2021, od 15.00 do 17.00 na daljavo.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Ravnateljice, ravnatelje, pomočnice in pomočnike ravnateljev, tajnike, tajnice, predsednike, predsednice svetov zavodov osnovnih, srednjih in glasbenih šol ter vrtcev vabimo na seminar Imenovanje ravnatelja, ki bo potekal 15. novembra 2021, od 15.00 do 17.00 na daljavo.

Seminar bo izvedla doc. dr. Marija Hladin, odvetnica, kateri je z odločbo Odvetniške zbornice Slovenije priznan status »odvetnice specialistke za področje delovnega prava in prava socialne varnosti«. Kot asistentka pri predmetu Delovno pravo in Socialna varnost sodeluje z Evropsko pravno fakulteto v Novi Gorici, poleg tega pa na področju Trga dela sodeluje tudi s Fakulteto za pravo in management v Ljubljani. Ima dolgoletne izkušnje tako s svetovanjem strankam, vodenjem postopkov pri delodajalcu kot tudi zastopanjem pred sodišči.

Na seminarju bodo predstavljene pravne podlaga za imenovanje ravnateljev in postopki pri imenovanju ravnatelja.

Povezavo do videokonference bomo prijavljenim na dan izobraževanja do 13. ure poslali po elektronski pošti, ki jo boste navedli ob prijavi, zato naj bo ta pravilna.

Prijava

Na seminar se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski- servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš e-naslov. Nanj boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem.

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki ali na info@ravnateljski-servis.si.

Prijave sprejemamo do ponedeljka, 15. novembra 2021, do 13. ure.

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info@ravnateljski-servis.com, najkasneje 2 dni pred seminarjem. Če gradiva do odjave še ne bomo poslali, prijavnine ne bomo računali. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati. Če bomo pisno odjavo prejeli po tem roku, a pred dnem začetka seminarja, vam bomo zaračunali 60 % prijavnine.

Morebitna vprašanja v zvezi s témo seminarja lahko pošljete do 12. novembra 2021 do 10. ure na naslov: doris.kuzel@siol.net. Vaša predhodno poslana vprašanja bodo posredovana predavateljici.

Plačilo         

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 20 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 35 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno je poleg predavanja vključeno gradivo, ki ga boste prejeli po elektronski pošti. Za drugega in vsakega naslednjega udeleženca iz istega zavoda plačate 20% nižjo prijavnino.

 

Vljudno vabljeni!

Seminar organizira Ravnateljski servis, d.o.o..

 

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, Franc Rant

 

Pridržujemo si pravico do odpovedi izvedbe seminarja v primeru premajhnega števila prijavljenih.