;

Informacijska podpora MIZŠ

Informacijska podpora MIZŠ

08. 07. 2021 09:00-11:00
Zoom , ,

Opis dogodka

Vabimo vas na spletni seminar Informacijska podpora MIZŠ za nemoten potek VIZ dela na šolah, ki bo potekal v četrtek, 8. julija 2021, od 9.00 do 11.00.                 

Seminar je namenjen ravnateljem, pomočnikom ravnatelja, računovodjem, tajnikom in drugim, ki se pri svojem delu srečujete z omenjeno tematiko.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Vabimo vas na spletni seminar Informacijska podpora MIZŠ za nemoten potek VIZ dela na šolah, ki bo potekal v četrtek, 8. julija 2021, od 9.00 do 11.00.

                                 

Seminar je namenjen ravnateljem, pomočnikom ravnatelja, računovodjem, tajnikom in drugim, ki se pri svojem delu srečujete z omenjeno tematiko.

 

Udeleženci seminarja boste pridobili koristne informacije o posameznih aplikacijah, ki nudijo celovito podporo pri vzgojno – izobraževalnemu delu v šolah,  o njihovih glavnih značilnostih in povezavah med posameznimi aplikacijami. Na seminarju bomo skušali odgovoriti na najpogostejša vprašanja in dileme, ki se ob tem pojavljajo.

Seminar bo izvedel gospod Roman Ažbe z Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport.

 

Vsebinski sklopi:

  • Predstavitev aplikacij
  • Elektronsko obveščanje
  • Sokol
  • Centralna evidenca udeležencev VIZ
  • Najava
  • OR Poročilo
  • Sistemizacija
  • KPIS in Primerjava KPIS - Sistemizacija
  • Odgovori na vprašanja


 

Prijava

Na seminar se prijavite prek spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vse podatke (uradno ime in priimek, elektronski naslov, naziv šole, …). Na e-naslov boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem, in brez katerih se seminarja ne boste mogli udeležiti. Pravilni podatki so pomembni tudi zaradi izpisa potrdila o udeležbi.

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do srede, 7. julija 2021, do 10. ure.

Udeleženci seminarja boste najkasneje dan pred začetkom seminarja po elektronski pošti prejeli gradivo in povezavo do videokonference.

V soglasju z izvajalcem bomo predavanje posneli. Tako si boste lahko predavanje ogledali tudi kasneje.

Plačilo

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 30 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 50 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno je vključeno gradivo, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje 2 dni pred seminarjem. Če gradiva do takrat še ne bomo poslali, prijavnine ne bomo računali. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

Morebitna vprašanja v zvezi s témo seminarja lahko pošljete do srede, 7. julija 2021, na naslov: albert.pavli@guest.arnes.si. Vaša predhodno poslana vprašanja bodo posredovana predavatelju. Vprašanja boste seveda lahko postavili predavatelju tudi med seminarjem.

Za odgovore na morebitna vprašanja s tega področja po končanem seminarju, vas prosimo, da se obrnete neposredno na Ravnateljski servis: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com

Seminar organizira Ravnateljski servis. Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi seminarja, v primeru premajhnega števila udeležencev.

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, Franc Rant