;

Novosti, ki jih prinaša ZOFVI šolskim skladom

Novosti, ki jih prinaša ZOFVI šolskim skladom

18. 11. 2021 09:00-10:00
Zoom , ,

Opis dogodka

Ravnateljice, ravnatelje, računovodje, računovodkinje,  predsednike, predsednice šolskih skladov osnovnih in srednjih šol vabimo na seminar Novosti, ki jih ZOFVI prinaša šolskim skladom, ki bo potekal 18. novembra 2021, od 9.00 do 10.00 na daljavo.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Ravnateljice, ravnatelje, računovodje, računovodkinje,  predsednike, predsednice šolskih skladov osnovnih in srednjih šol vabimo na seminar Novosti, ki jih ZOFVI prinaša šolskim skladom, ki bo potekal 18. novembra 2021, od 9.00 do 10.00 na daljavo.

Na seminarju bodo predstavljene novosti, ki jih prinaša dopolnitev Zakona o organizaciji in financiranju vzgoje in izobraževanja, kaj naj šole uredijo, do kdaj, kako.

Seminar bo izvedla doc. dr. Marija Hladin, odvetnica, kateri je z odločbo Odvetniške zbornice Slovenije priznan status »odvetnice specialistke za področje delovnega prava in prava socialne varnosti«. Kot asistentka pri predmetu Delovno pravo in Socialna varnost sodeluje z Evropsko pravno fakulteto v Novi Gorici, poleg tega pa na področju Trga dela sodeluje tudi s Fakulteto za pravo in management v Ljubljani. Ima dolgoletne izkušnje tako s svetovanjem strankam, vodenjem postopkov pri delodajalcu kot tudi zastopanjem pred sodišči.

Povezavo do videokonference bomo prijavljenim dan pred izobraževanjem do 13. ure poslali po elektronski pošti, ki jo boste navedli ob prijavi, zato naj bo ta pravilna.

Prijava

Na seminar se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski- servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš e-naslov. Nanj boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem.

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki ali na info@ravnateljski-servis.si.

Prijave sprejemamo do srede, 17. novembra 2021, do 14. ure.

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info@ravnateljski-servis.com, najkasneje 2 dni pred seminarjem. Če gradiva do odjave še ne bomo poslali, prijavnine ne bomo računali. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati. Če bomo pisno odjavo prejeli po tem roku, a pred dnem začetka seminarja, vam bomo zaračunali 60 % prijavnine.

Morebitna vprašanja v zvezi s témo seminarja lahko pošljete do 17. novembra 2021 do 10. ure na naslov: doris.kuzel@siol.net. Vaša predhodno poslana vprašanja bodo posredovana predavateljici.

Plačilo         

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 20 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 35 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno je poleg predavanja vključeno gradivo, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.

Za drugega in vsakega naslednjega udeleženca iz istega zavoda plačate 20% nižjo prijavnino.

 

 Seminar organizira Ravnateljski servis, d.o.o..

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, Franc Rant

Pridržujemo si pravico do odpovedi izvedbe seminarja v primeru premajhnega števila prijavljenih.