;

Seminar o sodobni pripravi dietnih obrokov - Novo mesto

Seminar o sodobni pripravi dietnih obrokov - Novo mesto

28. 01. 2020 14:45-19:45
Osnovna šola Grm, Trdinova ulica 7, Novo mesto

Opis dogodka

Kuharsko osebje šol, vrtcev in drugih javnih zavodov vabimo na

seminar o sodobni pripravi dietnih obrokov.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Sodobna priprava dietnih obrokov
28. 01. 2020
Osnovna šola Grm, Trdinova ulica 7, 8000 Novo mesto

Program

14:45 – 15.00 Registracija udeležencev
15:00 – 16.30 Teoretični del (predavanje)
16:30 – 16.45 Odmor
16:45 – 19.45 Kuharska delavnica
19.45 – ... Vprašanja in odgovori

Vse pripomočke in sestavine bodo udeleženci dobili na delavnici, kjer se bodo praktično seznanili z načini priprave in usmeritvami sodobne dietne prehrane. Vsi udeleženci seminarja morajo imeti s seboj ustrezna delovna oblačila za delo v kuhinji.

Seminar bo vodila gospa Sonja Čeferin Tomaš, univ. dipl. inž. živ. teh., prehranska svetovalka z bogatimi izkušnjami na področju svetovanja in priprave dietnih obrokov v klinični prehrani, pri pripravi jedilnikov, izboru ustreznih živil za različne alergije in bolezenska stanja.

Prijava

Na seminar se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš e-naslov. Nanj boste namreč prejeli potrdilo o prijavi in druge informacije, ki so povezane s seminarjem.
Pri prijavi obvezno izberite kraj seminarja.

Naročilnice ne rabimo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Število udeležencev je omejeno na 15 oseb. V primeru večjega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. V primeru zapolnitve mest na določeni lokaciji, boste lahko izbrali drugo prosto lokacijo. Če bo na posamezni lokaciji prijavljenih manj kot 10 oseb, seminarja ne bomo izvedli.

Prijava je možna do 4 dni pred seminarjem do 12. ure, oziroma do zapolnitve mest.

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje 3 dni pred seminarjem. V takem primeru prijavnine ne bomo računali. Če bomo pisno odjavo prejeli po tem roku, a pred začetkom seminarja, vam bomo zaračunali 60% prijavnine. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

Plačilo

Prijavnina znaša 90 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 140 EUR za ostale, plačate pa jo na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. DDV ni vključen v ceno. V ceno so vključeni prigrizki in pijača med odmorom.

Za drugega in vsakega naslednjega udeleženca iz istega zavoda plačate 10% nižjo prijavnino.

Ostale informacije

Seminar organizira Ravnateljski servis za Združenje ravnateljic in ravnateljev osnovnega in glasbenega šolstva Slovenije.

Izvajalki seminarja lahko pred posamezno izvedbo pošljete informacijo o tem, katere diete oz. prehranske posebnosti imate na posamezni šoli oz. v vrtcu (npr. alergija na mleko ali jajca, celiakija, itd.) in bi želeli, da je poudarek na tistem, kar je za vas najbolj aktualno oziroma potrebno. Informacijo pošljite izvajalki po e-pošti na naslov: info@tris-svetovanje.si

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Pridržujemo si pravico do spremembe programa in datuma ter kraja izvedbe.