;

Seminar Varnost otroških igral in igrišč

Seminar Varnost otroških igral in igrišč

19. 10. 2022 08:30-13:30
Radisson Blu Plaza Hotel, Bratislavska cesta 8, Ljubljana

Opis dogodka

Vabimo vas na strokovno usposabljanje Varnost otroških igral in igrišč, ki bo potekalo v sredo, 19. oktobra 2022, v Ljubljani, v predavalnici hotela Radisson Blu Plaza hotel, Bratislavska cest 8, Ljubljana.

Seminar je namenjen hišnikom in vzdrževalcem v šolah in vrtcih.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Varnost otroških igral in igrišč

 

Vabimo vas na strokovno usposabljanje Varnost otroških igral in igrišč, ki bo potekalo v sredo, 19. oktobra 2022, v Ljubljani, v predavalnici hotela Radisson Blu Plaza hotel, Bratislavska cest 8, Ljubljana.

Seminar je namenjen hišnikom in vzdrževalcem v šolah in vrtcih.

Program seminarja

Sreda, 19. oktobra 2022

8.30 – 9.00

Registracija udeležencev

9.00 – 11.00

Predavanje

10.00 – 11.30

Odmor za malico

11.30 – 13.00

Predavanje

13.00 – 13.30

Razprava, vprašanja

 

Na usposabljanju se boste seznanili z naslednjimi vsebinami:

 • Kdo so uporabniki igral
 • Zakonske osnove – pravna podlaga
 • Projektiranje igral
 • Pregledovanje in vzdrževanje
 • Standardi, ki se nanašajo na otroška igrala
 • Načrt pregledov
 • Odgovornosti
 • Najpogostejše napake v praksi
 • Varnost igral z vidika prenosa okužb – higiena igral
 • Promocija zdravja na delovnem mestu: zakonodaja
 • Vloga delodajalca pri počutju, zdravju in varnosti zaposlenih
 • Vloga posameznika
 • Pravilnik o prijavi nezgode in poškodbe pri delu (Uradni list RS, št. 78/2022)
 • Pravilnik o spremembi pravilnika o varovanju delavcev pred tveganji zaradi izpostavljenosti rakotvornim in mutagenim snovem (Uradni list RS, št. 89/2022)


Predavala bo ga. Tatjana Kruder, univerzitetna diplomirana inženirka živilske tehnologije, sodna izvedenka in cenilka za živila, z dolgoletnimi izkušnjami iz prakse in izobraževanja.

Prijava

Na seminar se prijavite prek spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vse podatke (uradno ime in priimek, elektronski naslov, naziv šole, …). Na e-naslov boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem, in brez katerih se seminarja ne boste mogli udeležiti. Pravilni podatki so pomembni tudi zaradi izpisa potrdila o udeležbi.

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do ponedeljka, 17. oktobra 2022, do 12. ure.

Plačilo

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 45 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 80 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno je vključeno gradivo, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje 2 dni pred seminarjem. Če gradiva do takrat še ne bomo poslali, prijavnine ne bomo računali. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

Morebitna vprašanja v zvezi s témo seminarja lahko pošljete do ponedeljka, 17. oktobra 2022, do 12. ure, na naslov: albert.pavli@guest.arnes.si. Vaša predhodno poslana vprašanja bodo posredovana predavateljici. Vprašanja boste seveda lahko postavili tudi med seminarjem.

Za odgovore na morebitna vprašanja s tega področja po končanem seminarju, vas prosimo, da se obrnete neposredno na Ravnateljski servis: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com

Seminar organizira Ravnateljski servis. Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi seminarja, v primeru premajhnega števila udeležencev.

 

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, Bogomir Marčinkovič