;

Spletni seminar Delovna razmerja

Spletni seminar Delovna razmerja

12. 12. 2023 09:00-11:00
Zoom , ,

Opis dogodka

Ravnateljice, ravnatelje, pomočnice in pomočnike ravnateljev, tajnike osnovnih, srednjih in glasbenih šol ter vrtcev vabimo na spletni seminar Delovna razmerja, ki bo potekal 12. decembra 2023, od 9.00 do 11.00.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Seminar Delovna razmerja

 

Ravnateljice, ravnatelje, pomočnice in pomočnike ravnateljev, tajnike osnovnih, srednjih in glasbenih šol ter vrtcev vabimo na spletni seminar Delovna razmerja, ki bo potekal 12. decembra 2023, od 9.00 do 11.00.

 

Udeleženci se boste seznanili z naslednjimi vsebinami:

POGODBA O ZAPOSLITVI

  • Obvezne sestavine pogodbe o zaposlitvi (vključno s spremembami ZDR-1D).
  • Pogodba o zaposlitvi ali aneks?
  • Odpovedi pogodbe o zaposlitvo (vkključno s spremembami ZDR-1D).

NOVOSTI PO ZDR -1D (Ur.l. RS, št. 114/23)

V drugem delu Vam bo dr. Hladinova predstavila novosti, ki jih uvaja ZDR-1D, ter niso že vsebovane v prvem delu seminarja, in sicer: pravice zaposlenih, povezanih z usklajevanjem poklicnega in zasebnega življenja, pravice žrtev nasilja v družini, spremembe povezane s koriščenjem letnega dopusta, uvedbo oskrbovalne odsotnosti z dela in pravice do odklopa, ter druge spremembe, ki jih uvaja sprememba zakona.

Seminar bo izvedla dr. Marija Hladin, specialistka za področje delovnega prava in prava socialne varnosti.

Prijava

Na seminar se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš elektronski naslov. Nanj boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem in brez katerih se seminarja ne boste mogli udeležiti.

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do ponedeljka, 11. decembra 2023, do 11. ure.

Udeleženci seminarja boste najkasneje dan pred začetkom seminarja po elektronski pošti prejeli gradivo in povezavo do videokonference.

V soglasju z izvajalcem bomo predavanje posneli. Tako si boste lahko predavanje ogledali tudi kasneje.

Plačilo

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 40 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 80 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno je vključeno gradivo, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov info@ravnateljski-servis.com najkasneje 2 dni pred seminarjem. Če gradiva do takrat še ne bomo poslali, prijavnine ne bomo računali. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

Morebitna vprašanja v zvezi s témo seminarja lahko pošljete do petka, 8. decembra 2023, do 10. ure, na naslov: albert.pavli@guest.arnes.si. Vaša predhodno poslana vprašanja bodo posredovana predavateljici.

 

Seminar organizira Ravnateljski servis.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi seminarja, v primeru premajhnega števila udeležencev.

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Bogomir Marčinković in Sašo Božič