;

Spletni seminar Izplačevanje redne delovne uspešnosti

Spletni seminar Izplačevanje redne delovne uspešnosti

20. 11. 2020 09:00-10:30

Opis dogodka

Vabimo vas na spletni seminar Izplačevanje redne delovne uspešnosti, ki bo potekal 20. novembra 2020 od 9.00 do 10.30.

 

Udeleženci seminarja se boste podrobneje seznanili z ukrepi, ki se nanašajo na ocenjevanje, ter z načini izplačevanja redne delovne uspešnosti. Pojasnili bomo tudi, kako se oblikuje masa sredstev za izplačilo redne delovne uspešnosti. Na seminarju bomo skušali odgovoriti na najpogostejša vprašanja in dileme, ki se ob tem pojavljajo.

Seminar je namenjen vsem ravnateljem, pomočnikom ravnatelja, računovodjem, tajnikom in drugim, ki boste izvajali postopke v zvezi z ocenjevanjem in izplačilom redne delovne uspešnosti zaposlenih v javnem sektorju.

Seminar bo izvedel mag. Branko Vidič, vodja sektorja za plače v javnem sektorju na Ministrstvu za javno upravo.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Vsebinski sklopi seminarja:

  • Pravne podlage za izplačilo redne delovne uspešnosti
  • Vrste delovne uspešnosti
  • Redna delovna uspešnost
  • Kriteriji in merila za izplačilo redne delovne uspešnosti
  • Oblikovanje mase sredstev za izplačilo redne delovne uspešnosti
  • Predstavitev aplikacije za izračun redne delovne uspešnosti in postopek izračuna redne delovne uspešnosti za javnega uslužbenca

Udeležencem svetujemo, da si pred seminarjem pogledajo gradivo, ki je na voljo na spletni strani MJU - Teme in projekti - Plačni sistem:  https://www.gov.si/teme/placni-sistem/. Tam se nahajajo tudi preglednice za pomoč pri izračunu redne delovne uspešnosti javnega uslužbenca.

Prijava

Na seminar se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš elektronski naslov. Nanj boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem in brez katerih se seminarja ne boste mogli udeležiti.

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do srede, 18. novembra 2020, do 10. ure.

Udeleženci seminarja boste najkasneje dan pred začetkom seminarja po elektronski pošti prejeli gradivo in povezavo do videokonference.

Predavanje bomo posneli. Ogled posnetka bo možen tudi kasneje.

Plačilo

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 10 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 20 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno je vključeno gradivo, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov: info-ravnatelj-servis@ravnateljski-servis.com, najkasneje 2 dni pred seminarjem. Če gradiva do takrat še ne bomo poslali, prijavnine ne bomo računali. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

Morebitna vprašanja v zvezi s témo seminarja lahko pošljete do 18. novembra 2020 do 10. ure na naslov: albert.pavli@guest.arnes.si. Vaša predhodno poslana vprašanja bodo posredovana predavatelju.

 

Seminar organizira Ravnateljski servis.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, Franc Rant