;

Spletni seminar Spori v delovnih razmerjih

Spletni seminar Spori v delovnih razmerjih

07. 06. 2022 09:00-11:00
Zoom , ,

Opis dogodka

Ravnateljice, ravnatelje, pomočnice in pomočnike ravnateljev, tajnike osnovnih, srednjih in glasbenih šol ter vrtcev vabimo na spletni seminar Spori v delovnih razmerjih, ki bo potekal 7. junija 2022, od 9.00 do 11.00.

Program

Prijava na dogodek

Prijave za ta dogodek so se že zaključile

Podroben opis dogodka

Seminar Spori v delovnih razmerjih

Ravnateljice, ravnatelje, pomočnice in pomočnike ravnateljev, tajnike osnovnih, srednjih in glasbenih šol ter vrtcev vabimo na spletni seminar Spori v delovnih razmerjih, ki bo potekal 7. junija 2022, od 9.00 do 11.00.

 

Udeleženci se boste seznanili z naslednjimi vsebinami:

SODNA PRAKSA NA PODROČJU:

  • Odpovedi pogodb o zaposlitvi.
  • Denarno nadomestilo za neizkoriščen letni dopust.
  • Odškodninska odgovornost ravnatelja.
  • Trpinčenje na delovnem mestu.

 

Seminar bo izvedla dr. Marija Hladin, specialistka za področje delovnega prava in prava socialne varnosti.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Prijava

Na seminar se prijavite z izpolnitvijo spletnega obrazca na naslovu http://www.ravnateljski-servis.com/portal/seminarji/. Po uspešni prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli potrdilo. Prosimo, da pravilno vnesete vaš elektronski naslov. Nanj boste prejeli informacije, ki so povezane s seminarjem in brez katerih se seminarja ne boste mogli udeležiti.

Naročilnice ne potrebujemo, zadošča elektronska prijava. Če morate naročilnico izstaviti zaradi svojih evidenc, jo naslovite na: Ravnateljski servis, d. o. o., Otoki 13, 4228 Železniki.

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest. V primeru prevelikega števila prijav bomo upoštevali tiste, ki bodo prispele prej. Prijava je možna do petka, 3. junija 2022, do 10. ure.

Udeleženci seminarja boste najkasneje dan pred začetkom seminarja po elektronski pošti prejeli gradivo in povezavo do videokonference.

V soglasju z izvajalcem bomo predavanje posneli. Tako si boste lahko predavanje ogledali tudi kasneje.

 

 

Plačilo

Prijavnino plačate na podlagi izstavljenega računa po izvedenem seminarju. Prijavnina znaša 20 EUR za pogodbenike Ravnateljskega servisa in 40 EUR za ostale. DDV ni vključen v ceno. V ceno je vključeno gradivo, ki ga boste prejeli po elektronski pošti.

Odjava

Odjave sprejemamo samo v pisni obliki na e-naslov info@ravnateljski-servis.com najkasneje 2 dni pred seminarjem. Če gradiva do takrat še ne bomo poslali, prijavnine ne bomo računali. Kasnejših odjav ne moremo upoštevati.

Morebitna vprašanja v zvezi s témo seminarja lahko pošljete do petka, 3. junija 2022, do 10. ure, na naslov: albert.pavli@guest.arnes.si. Vaša predhodno poslana vprašanja bodo posredovana predavatelju.

 

Seminar organizira Ravnateljski servis.

Pridržujemo si pravico do spremembe programa in odpovedi seminarja, v primeru premajhnega števila udeležencev.

Vljudno vabljeni!

Vodstvo Ravnateljskega servisa

Doris Kužel, Janja Zupančič, Bogomir Marčinković